Waarom bij jou kopen?

Laatst vroeg iemand mij " Yvonne, waarom zou ik bij jou de sieraden of urnen kopen als ik ze ook gewoon online kan bestellen" Ik zei, dat is een goeie vraag en daar heb ik wel een antwoord op.

Er zijn veel sieraden en urnen online te koop het is goed om je te oriënteren . Als dit bij jou past is het prima om via deze manier iets uit te zoeken en te kopen. Maar twijfel jij of dit het wel is voor jou, of twijfel je eraan of de as of vingerafdruk wel echt in jou sieraad verwerkt wordt. Dan is het is het misschien prettiger om persoonlijk contact te hebben bij het uitzoeken van gedenkartikelen. Omdat ik afspraak werk heb ik tijd om naar je verhaal te luisteren.

Door goed te luisteren naar jouw verhaal lukt het mij vaak, om te achterhalen wat jij werkelijk zoekt en zal dan mogelijkheden aangeven die jij van te voren niet wist dat ze mogelijk waren. Kijk eens naar dit filmpje hieronder, ook deze dames wisten niet welke mogelijkheden er waren om iets te doen met een sieraad en dat terwijl moeder als 30 jaar geleden is overleden.Ik laat je zien met wie ik samenwerk en waarom je bij mij de garantie krijgt dat het echt de as of vingerafdruk is in het sieraad, die jij hebt aangeleverd. Ook belangrijk, de prijs is bij mij niet anders als op de website’s van de leveranciers maar je hebt wel een aanspreekpunt mocht er iets niet naar je zin zijn, de service die ik geef vindt je niet online. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan is het mogelijk om op afspraak, vrijblijvend alle mogelijkheden te bekijken en te bespreken in onze showroom. We kunnen samen kijken wat de wensen zijn, of dit een urn is, of een mooi sieraad met vingerafdruk of met as, we hebben vele mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om uit het handschrift (uit bijv. poëziealbums) tekst te maken en daarna te graveren in een sieraad. De samenwerking met vele leveranciers maakt het mogelijk dat ik een uitgebreid assortiment heb.

Ook heb ik een samenwerking met een goudsmid de ringen hieronder zijn gemaakt in samenwerking met mij, de klanten en goudsmid. Alle drie de ringen hebben een bakje waarin ik weer de as heb verwerkt.


Ben jij geïnteresseerd in wat ik misschien voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op, het liefste via mail of Whatsapp, dat zie ik het snelste.Featured Posts