Foto's Gymuitvoering Lienden


Wat leuk was het afgelopen vrijdag en zaterdagavond bij de Gymvereniging ILO.

De jaarlijkse gymuitvoering stond dit jaar in het teken van Hollywood of te wel "ilowood"

Ik was weer helemaal in mijn sas... waar kan ik het beste staan, waar is het licht het mooiste, o nu toch maar flitsen, constant bezig zijn met het maken van het mooiste plaatje. Vermoeiend en hard werken maar enorm leuk om te doen! Al hoewel het best lastig is om te fotograferen met snelheid en donkere ruimtes, heb ik denk ik leuke foto's om te laten zien. Via onderstaande link kom je op de website waar je alle foto's kunt bekijken en evt downloaden. Helaas kan dit niet kosteloos zoals eerder werd aangegeven door het bestuur, dit was een foutje.

Binnenkort zult u mij tegen komen met pinkesteren bij de "oldtimers club" en ook de oranje vereniging heeft mij gevraagd om foto's te maken. Nou dan hebben we denk ik alle verenigingen van Lienden gehad haha. Natuurlijk kunt u ons ook boeken voor een professionele bruidsshoot(wij komen dan met z'n 2e), familie shoot, new born ect. Ook kunnen wij uw feestje, receptie of andere gelegenheid sfeervol vastleggen. Neem voor prijzen gerust contact met ons op. info@belvon.nl

Veel plezier met het kijken van de foto's

Mvg, Yvonne en Berry vd Hatert


Featured Posts