Mooie lieve Feralie..


Mooie lieve Feralie, geboren 12 mei met 32+ weken en om 02:00. Zo snel als je wilde komen dat papa er niet bij kon zijn. Je bent geboren met een gastroschisis en na je eerste operatie bleek het ernstig mis. Zowel de dunne als de dikke darm was voor een groot deel afgestorven. Die hebben ze verwijderd en een stoma geplaatst. Nu is het aansterken en een intensieve behandeling om jou veilig en gezond mee naar huis te kunnen nemen. We houden heel erg van je "frummeltje"

Liefs Mama & Papa,

( Sanne & Michael )

Helaas heeft Feralie deze strijd niet mogen winnen, en is ze op 30 juni overleden...onvoorstelbaar zo'n klein mensje wat er zo gezond uitziet, het blijft oneerlijk. Ik wens Micheal en Sanne heel veel sterkte in deze zware periode in hun leven. Feralie zal altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben..xxx liefs Yvonne.


Featured Posts